Bruiloft Rosanne &

Ruud

20 juli 2018

Donderdagmiddag reden wij naar Landgoed Overcinge in het Drentse Havelte voor de bruiloft van Rosanne en Ruud. Hier troffen wij alvast de voorbereidingen voor de volgende dag. De gehele dag vond plaats op het landgoed. Een prachtige locatie met een geweldige tuin en een echte oude barn. Het bruidspaar wilde graag een rustieke sfeer. De hele barn versierde wij met kleurrijke honeycombs. En deze gebruikte we ook bij de ceremonie en het barbecue diner.

Vrijdag 20 juli. Het weer was uitstekend en daarom kon de bruiloft de gehele dag, zoals gehoopt, buiten gevierd worden. Na de fotoshoot arriveerde het bruidspaar waar zij warm werden onthaald door al hun familie en vrienden. De dag kon niet beter beginnen. De intieme ceremonie vond buiten plaats bij het oude theehuisje. Na het barbecue diner aan mooie gedekte tafels kon het bruidspaar zich opmaken voor de feestavond. Het werd een heerlijk dansfeest.

Dit is wat ze zeiden

“Minke heeft ervoor gezorgd dat wij op onze trouwdag van ieder moment konden genieten! Er is geen één moment geweest waarop wij dachten van is hier wel aangedacht? Ze hield zich op de juiste momenten op de achtergrond en als je haar nodig had was ze der. Onze bruiloft was fantastisch mede dankzij Minke!

5/5

Enthousiast

geworden?

Ben je enthousiast geworden en wil je eens samen gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken? Plan een afspraak met me in door het contactformulier in te vullen! Ik neem contact met je op om een afspraak te plannen.

Scroll naar boven