Bruiloft &

Weddingplanner

Weddingplanner is een vak!

Wedding Sparkles weet hoe het moet

Het weddingplannen van jullie bruiloft kan beginnen. Vol frisse zin duiken jullie de trouwwereld in, maar al snel blijkt het één groot doolhof. Het organiseren en bedenken is toch complexer en intensiever dan je dacht.

Bedenk maar eens dat het organiseren van een bruiloft gemiddeld al één jaar voor de trouwdatum begint en je er minimaal 300 uur aan kwijt bent. Daarbij wil je wel gewoon een hele mooie bruiloft die echt bij jullie past en dat kost nou eenmaal tijd en energie.

 

Vragen rijzen op als:
Waar moeten we mee beginnen qua planning? Hoe creëren wij onze droom van een bruiloft? Waar vinden wij juist die leverancier die ons begrijpt? En hoe kunnen wij tussen al het regelen door ook gewoon blijven genieten van alle voorbereidingen?

Misschien twijfel je of een weddingplanner inhuren de oplossing is en bij jullie past?    Maar zeg nou zelf: Hoe zeer gun jij jezelf de rust tijdens alle voorbereidingen naar jullie trouwdag toe? Zonder stress en slapeloze nachten. Gewoon erop kunnen vertrouwen dat een professioneel weddingplanner met de kennis, kunde en fijn netwerk in huis alles voor en op je bruiloft regelt naar al jullie wensen. 

Weddingplanner

Full Service Weddingplanner

Een van de mooiste dagen in je leven wil je niet vieren in een krap zaaltje met goedkope slingers. Dat begrijpen we bij Wedding Sparkles maar al te goed. Wij staan dan ook bekend als full service weddingplanner. Willen jullie een trouwdag waar men het nog lang over zult hebben? Wedding Sparkles helpt jullie om een fantastische bruiloft met mooie en creatieve elementen te creëren. Als weddingplanner neem ik de gehele organisatie en planning uit handen en zorg voor een geweldige trouwbelevenis die bij jullie past.

Wat ik allemaal voor je doe als weddingplanner?

We zullen heel wat kopjes koffie en thee samen gaan drinken, want het plannen is een grote klus. Daarom vind ik het heel belangrijk dat we een klik met elkaar hebben, want je bruiloft plannen doe je als het goed is maar één keer.

In ons kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen, behoeften, ideeën en dromen over jullie trouwdag. Ook bespreken we welke verwachting je van jullie bruiloft hebt, wat je van mij verwacht als weddingplanner en schetsen we al samen een beeld over de invulling van jullie bruiloft en onze samenwerking.

Weddingplanner
Weddingplanner
Weddingplanner

Mijn

Werkwijze
Details logo Wedding Sparkles

Na onze kennismaking, gaan we aan de slag. In het vervolgafspraak gaan we dieper in op de invulling van jullie bruiloft en concretiseren we jullie ideeën, wensen en verwachtingen.

Details logo Wedding Sparkles

Vanuit hier gaat het echte plannen beginnen! Ik zoek naar de mooiste locaties, de beste leveranciers en de meest prachtige styling passend bij jullie unieke en persoonlijke concept. Hier gaan we samen keuzes in maken. 

Details logo Wedding Sparkles

Ik maak een gedetailleerd draaiboek, zorg voor scherpe deals en bewaak jullie budget.  En ook maak ik met veel liefde een waanzinnig conceptplan voor de gehele styling*

* Wil je ook een persoonlijk en tof stylingplan op maat? Dan is deze apart bij te boeken. Ga daarvoor naar Bruiloft & Styling

Details logo Wedding Sparkles

Ik houd van begin tot eind de regie en monitor continu de bruiloftsplanning.

Details logo Wedding Sparkles

Tussen al dit bedenken, regelen en wedding plannen door, houd ik uiteraard regelmatig contact met jullie. Jullie weten continu wat er speelt.

Details logo Wedding Sparkles

Op de dag zelf ben ik en mijn team aanwezig om ervoor te zorgen dat jullie dag volledig in goede banen geleid wordt.

Details logo Wedding Sparkles

Ik ben als weddingplanner het aanspreekpunt voor jullie én voor de gasten. En ook leveranciers en locatie kunnen op jullie trouwdag bij mij terecht.

Details logo Wedding Sparkles

Is de bruiloft voorbij? Dan hoef je je geen enkele zorgen te maken over het ophalen van de spullen of de afwikkeling met leveranciers. Ik kan ook dit laatste stukje weddingplanning op mij nemen.

Details logo Wedding Sparkles

Jullie kunnen zorgeloos naar jullie bruiloftsdag toeleven én op de dag zelf heerlijk genieten, zonder dat je je ook maar ergens druk om te maken. Precies zoals het in mijn ogen hoort te zijn.

Het enige geneesmiddel tegen liefde is meer houden van.

– Henry David Thoreau

Wedding Sparkles inhuren? Dit is de

investering

Iedere bruiloft is anders en daarom variëren de kosten voor mijn dienstverlening. In eerste instantie bespreken we jullie wensen, ideeën en verwachtingen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op basis hiervan adviseer ik over de beste vorm van weddingplanning en breng een concreet en passend voorstel uit.  Ik werk met een uurtarief van 75,00 euro en een reiskostenvergoeding van 0,39 euro per km buiten een straal van 20 km vanaf Alkmaar.

Scroll naar boven