Laten we de mogelijkheden

bespreken!

Heb jij behoefte aan een professionele weddingplanner? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking. Dat kun je doen door het contactformulier hieronder in te vullen, mij te mailen of te bellen.

weddingsparkles
Styling
ceremoniemeester

Vul het contactformulier in.

Veelgestelde vragen

De taken van een weddingplanner worden soms verward met die van een ceremoniemeester. Toch verschillen beide rollen sterk. Kort samengevat: een ceremoniemeester ontzorgt je deels op het gebied van planning, organisatie en begeleiding, terwijl een weddingplanner je maximaal ontzorgt en alles rondom je bruiloft van A tot Z regelt. 

Natuurlijk sluit het een het ander niet uit. Als weddingplanner ben ik bijvoorbeeld ook ceremoniemeester. Vaak treed ik op bruiloften dan ook op in een gecombineerde rol. Dat verschaft bruidsparen een enorme rust. Voor alles rondom de huwelijksdag kunnen zij terecht bij één persoon die zelfs de kleinste details tot in de puntjes regelt.

Termen als ceremoniemeester en weddingplanner worden vaak door elkaar gebruikt. Toch komt er bij weddingplanning meer kijken dan bij het ceremoniemeesterschap. Van planning tot organisatie en van advies tot styling. In de praktijk treden veel weddingplanners ook op als ceremoniemeester en vice versa. Die mogelijkheid bied ik namens Wedding Sparkles ook.

Ik merk in de praktijk dat veel bruidsparen mij vragen om een combinatie van weddingplanning en het ceremoniemeesterschap. Zo weten zij zeker dat alle zaken waar ze rondom de bruiloft tegenaan lopen, snel en vakkundig worden opgelost. Daarnaast is het een groot voordeel als ik ook de weddingplanning verzorg. Als ceremoniemeester ben ik namelijk van alles op de hoogte en zorg ik ervoor dat alle programmaonderdelen soepel in elkaar overvloeien.

In andere woorden: een weddingplanner is tevens een ceremoniemeester. Aan een weddingplanner geef je meer taken uit handen. Kiezen jullie als bruidspaar voor mij als weddingplanner, dan kiezen jullie voor maximale ontzorging. Ook als ceremoniemeester kan ik me met de voorbereiding bemoeien, maar deze kunnen jullie als bruidspaar ook geheel zelf verzorgen. 

Ja zeker, wij bieden weddingplanning aan in heel Nederland. Destination en Elopement bruiloften behoren zeker ook tot de mogelijkheden. Zie onze portfolio voor een voorproefje van de gevarieerde mogelijkheden bij bruiloften.

We hebben een aantal leveranciers waar we graag mee samenwerken. Maar wij zoeken altijd naar de beste leverancier die bij jullie wensen past.

Natuurlijk, ook dit behoort tot de mogelijkheden. Hoe mooi is het om jullie liefde nogmaals te bezegelen? Stuur ons een bericht voor een kennismakingsgesprek.

Bruiloft styling is er in alle soorten en maten. Natuurlijk kun je het qua stylen zo gek maken als je zelf wilt. De kosten zijn dan ook sterk afhankelijk van het type styling pakket dat jij voor je huwelijksdag kiest. Vergeet niet: ook de dienstverlening van de weddingstylist brengt kosten met zich mee. Vrijwel alle bruidsparen ervaren dit als een investering die zijn geld meer dan waard blijkt.

Wedding Sparkles is gespecialiseerd in exclusieve bruiloft styling. Als geen ander weet ik hoe ik jouw trouwdag van extra klasse en sfeer kan voorzien. Dat doe ik voor elk bruidspaar op een andere manier. Daarom verschillen de kosten voor mijn werkzaamheden. Tijdens een vrijblijvende kennismaking inventariseer ik graag jullie wensen en maak ik een voorstel op maat.

Bruiloft styling is een vak apart. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om het stylen zelf te doen, maar wees gewaarschuwd: dit kost je veel tijd (die je op de dag zelf eigenlijk niet hebt) en levert soms stress op. Ook is het eindresultaat niet altijd dat wat je voor ogen had. De meeste bruidsparen kiezen daarom om de weddingstyling uit te besteden aan een ervaren specialist. Slim – zo hou je meer tijd over om zelf te genieten.

Wedding Sparkles creëert op basis van jouw specifieke wensen een aankleding die jij en je gasten nooit meer zullen vergeten. Ik werk jullie gedroomde bruiloft uit in een gepersonaliseerd stylingsconcept op basis van een door jullie gekozen thema of stijl. Dit stylingconcept kan onder meer als rode draad fungeren gedurende jullie dag. Denk aan een trouwhuisstijl, bruidstaart, decoraties, meubilair, verlichting en bloemwerken.

Ja zeker! Ons assortiment begint steeds meer uit te breiden. Ben je speciaal op zoek naar bepaalde styling? Stuur ons dan een bericht. Hebben wij het item niet in ons assortiment? Dan kunnen wij altijd kijken naar de mogelijkheden.

De items huur je in principe voor 3 dagen. Valt het terugbrengen van de materialen op een zondag dan verwachten wij het op maandag retour. Wil je de materialen langer huren? Dan geldt hier per extra dag een toeslag voor.

Scroll naar boven