Weddingplanner

Minke Leegwater

Weddingplanner Minke Leegwater-Rademakers | Wedding Sparkles

Onze dag

Ik ben Minke Leegwater. Op 11 juni 2016 ben ik zelf getrouwd. Onze dochter, van toen drie jaar, was ons ringenmeisje en onze trouwdag was een fan-tas-tische dag! Een dag waar we nog steeds met een heel blij gevoel op terugkijken.

Alles was tot in de puntjes geregeld: De bruiloftsstyling was prachtig, de planning strak, maar vooral het samenzijn met alle vrienden, familie, getuigen en ceremoniemeesters was heel, heel bijzonder.

Magisch gevoel

Na onze bruiloft vond ik het zó ontzettend jammer dat het voorbij was. Ik dacht “Hier wil ik meer mee doen. Ik wil ook andere koppels een fantastische en magische trouwdag bezorgen.” 

Wedding Sparkles

Ze zeggen wel eens: ‘Van een bruiloft komt een bruiloft’. En in mijn geval bleek dat zeker weten waar.

Na onze bruiloft werd ik voor meerdere trouwerijen benaderd om mee te denken over de daginvulling of bruiloft styling. Ook werd ik verschillende keren als ceremoniemeester gevraagd. Elke bruiloft opnieuw heb ik zo ongelofelijk veel plezier!

Ik help jullie dolgraag met júllie bruiloft. Laten we er samen één

feest van maken!

Bruiloft Minke | Wedding Sparkles
Weddingplanner Minke Leegwater-Rademakers | Wedding Sparkles
Bruidsboeket Weddingplanner | Wedding Sparkles

Enthousiast geworden? Laten we koffie (of thee) drinken!

Ben je enthousiast geworden en wil je eens samen gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken? Plan een afspraak met me in door het contactformulier in te vullen! Ik neem contact met je op om een afspraak te plannen.

Scroll naar boven