Bruiloft &

Styling

Wedding styling op je bruiloft:

zelf doen of uitbesteden?

Wat zie jij als je denkt aan de perfecte trouwdag? Waarschijnlijk een droomlocatie, geheel naar jouw smaak aangekleed en gevuld met de mensen van wie je houdt. Dat is precies wat bruiloft styling onmisbaar maakt voor een memorabele huwelijksdag.

Bruiloft styling is een vak apart. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om het stylen zelf te doen, maar wees gewaarschuwd: dit kost je veel tijd (die je op de dag zelf eigenlijk niet hebt) en levert soms stress op. Ook is het eindresultaat niet altijd wat je voor ogen had. De meeste bruidsparen kiezen daarom om de weddingstyling uit te besteden aan een ervaren specialist. Slim – zo hou je meer tijd over om zelf te genieten.

Styling op jullie bruiloft. Herfstbruiloft Alkmaar | Weddingplanner, Styling & Ceremoniemeester
Trouwen Weddingplanner, Ceremoniemeester en Bruiloft Styling
Styling op jullie bruiloft. Herfstbruiloft Alkmaar | Weddingplanner, Styling & Ceremoniemeester

Stylingplan op maat

Voor iedere bruiloft creëer ik een persoonlijk concept, een concept dat volledig afgestemd is op jullie wensen. Samen zorgen we voor een prachtige sfeer; de perfecte mix van jullie beiden. En op die manier creëren we die droom van een bruiloft.

Herkenbare stijlelementen en jullie persoonlijkheid komen terug in alle facetten van de aankleding. Zo krijgt jullie huwelijksdag de perfecte uitstraling en ontstaat er een fantastische herinnering.

Bruiloftsstyling gaat om een sfeervol plaatje dat tot in het kleinste detail klopt en een onvergetelijke indruk achterlaat op jullie en jullie gasten. Echt een belevenis waar men nog lang over napraat.

Mijn

Werkwijze

Wedding Sparkles is gespecialiseerd in exclusieve bruiloft styling. Als geen ander weet ik hoe ik jullie trouwdag van extra klasse en sfeer kan voorzien. Zo verzorg ik voor jullie:

Details logo Wedding Sparkles

Stylingplan op maat voorzien van een moodboard

Details logo Wedding Sparkles

Een afspraak bij de beste bloemisten uit de branche.

Details logo Wedding Sparkles

Locatiebezoek om sfeer te proeven

Details logo Wedding Sparkles

Mogelijkheid voor het verzorgen van jullie eigen persoonlijke huisstijl. 

Details logo Wedding Sparkles

Concrete offerte van alle benodigde decoratie en materialen voor alle settings

Details logo Wedding Sparkles

Op en ombouwen van alle settings gedurende de dag

Details logo Wedding Sparkles

De volledige inkoop en verhuur van alle benodigde decoratie en materialen

Details logo Wedding Sparkles

De afbouw van alle settings na jullie dag behoort ook tot de mogelijkheden

Bruiloft Styling? Dit is de

investering

Ook hier geldt iedere bruiloft is anders en uniek! Onze stylingpakketten op maat beginnen vanaf 999,- euro exclusief materialen en bloemen. 

De styling

zelf doen?

Wil je de styling zelf verzorgen, maar heb je wel een team nodig die alles op jullie dag kan opbouwen, omwisselen en afbouwen? Dan kan dat natuurlijk ook! Ik werk met een uurtarief van 50 euro en een reiskostenvergoeding van 0.39 eurocent per km buiten een straal van 20 km vanaf Alkmaar.

Materialen

huren?

Bruiloft styling heeft natuurlijk een prijskaartje. Liever geen styliste, maar heb je wel materialen nodig? Wedding Sparkles heeft prachtige materialen in haar assortiment voor de verhuur. Hiermee creëren jullie je eigen feestje!

Scroll naar boven