Esmee &

Herman

12 juli 2019

Zaterdag 12 juli 2019 begonnen alle voorbereidingen voor mij en mijn team in Bergen aan Zee. Vol bepakt met alle mooie stylingmaterialen reden wij naar het pittoreske Vredeskerkje. Esmee & Herman wilde graag een mix van romantisch trouwen in een sfeervol en idyllisch klein kerkje en relaxed borrelen, dineren en feesten aan zee.

Mijn team en ik zorgde op beide locaties dat alles tot in de puntjes was geregeld. Het bruidspaar wilde een toffe styling die bestond uit lampionnen, katoenen vlaggenlijnen, beachflags en lekker veel kleurrijke bloemen.

En toen luidde de kerkklokken en stonden ik en mijn assistent klaar om alle gasten te verwelkomen voor de ceremonie. De liefde voor elkaar spatte van het bruidspaar af! Na de ceremonie gingen wij met het bruidspaar en alle daggasten te voet naar het Blooming Beach paviljoen. Als grote verrassing had ik samen met Esmee haar zus en moeder een echte Love Story route bedacht langs het pad wat leidde door de duinen naar zee. Overal hingen grote harten met gelukswensen en foto’s voor het bruidspaar. Echt heel romantisch. Na de feestelijke borrel en het heerlijke walking diner kon het feest beginnen. En wat voor een feest. Coverband Bob & Blueband speelde de sterren van de hemel met hun rockende repertoire!

Dit is wat ze zeiden

En toen was het zover: ’She said yes.’ We hadden een huwelijk te organiseren, maar waar ga je beginnen? We zijn één van de eersten die gingen trouwen. We hebben weinig bruiloften meegemaakt en dus geen referentiekader. Toen kregen we een kaartje bij Hotel Blooming van Wedding Sparkles. We namen een kijkje op de site, raakten enthousiast en planden een gesprek. Minke heeft ons gelijk op weg geholpen. Ze heeft een heleboel geweldige en creatieve ideeën, weet van aanpakken en werkt keihard. Dat zorgde bij ons voor rust. Soms zie je door de bomen het bos niet meer, maar Minke legt alles vast in een draaiboek en zorgt dat de dingen geregeld zijn. Wat was het een fijne samenwerking met haar. Ze heeft ons geholpen met de styling, organisatorische kant, handige tips en op de dag zelf was ze onze ceremoniemeester. De hele dag liep gesmeerd, het was overal tot in de puntjes mooi versierd, geregeld en ALLES is goed gegaan. Ongelooflijk! Ze was overal op voorbereid en zag alles. Wij hoefden ons nergens druk om te maken, want Minke was er bij. We hoefden alleen te genieten en dat hebben we gedaan. Vele malen dank aan Minke! 

5/5

Enthousiast

geworden?

Ben je enthousiast geworden en wil je eens samen gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken? Plan een afspraak met me in door het contactformulier in te vullen! Ik neem contact met je op om een afspraak te plannen.

Scroll naar boven