Bruiloft Heleen &

John

8 juni 2018

Bruiloft Duizendenéénnacht. Voor het bruidspaar Heleen & John mocht ik met liefde hun magische bruiloft plannen.

We waren al vroeg op pad naar het West-Friese idyllische dorpje Barsingerhorn. Eindelijk was de grote dag aangebroken voor Heleen en John. Zij hadden een te gekke landelijke locatie gevonden bij vrienden op hun landgoed. Hier werd een sfeervolle tent voor de ceremonie, borrel en diner opgebouwd en het mooie aan deze unieke locatie is dat het zo groot was dat het feest aan de andere van het erf kon plaatsvinden waardoor een mooie afscheiding van de dag en avond gemaakt werd. Na de laatste puntjes op de i te hebben gezet kon de dag beginnen.

De daggasten moesten, om bij de trouwlocatie te kunnen komen, een stukje wandelen door de appelboomgaard waar zij werden verwelkomd door een echte barista. Na de lekkerste koffie te hebben genuttigd kon de intieme ceremonie beginnen. Hoe speciaal is het als je getrouwd wordt door je eigen zus? John zijn zus was namelijk speciaal voor deze dag beëdigd als Babs. Heel ontroerend. Na het mooie diner kon het feest beginnen. De pijlen wezen de weg naar de magie….

Duizendenéénnacht was het geweldige thema. Een echt sprookje waar je je in waande….van een vliegend tapijt, mooie sterrenhemel tot aan reutelende waterpijpen! Dit was echt magisch!

Dit is wat ze zeiden

Minke heeft van onze dag, een onvergetelijke dag gemaakt.

Als je op zoek bent naar een creatieve, perfectionistische en een geduldige weddingplanner met oog voor detail, dan moet je bij Minke zijn.  Wij wilden er een bijzondere dag van maken samen met de mensen die ons dierbaar zijn, en dat is (mede) dankzij Minke helemaal gelukt.

We zijn allebei creatief en houden niet van een standaard bruiloft, ergens in een zaaltje. We hadden allemaal ideeën over onze dag.  Minke was hierbij vanaf het begin ons klankbord. We hebben onze plannen met enige regelmaat aangepast, omgegooid, uitgesteld etc. Al die tijd heeft Minke ons bijgestaan met ideeën en geduld. Ze heeft een talent om iets te bekijken vanuit verschillende invalshoeken en was hierbij een goed klankbord.

Met een ‘buitenbruiloft’ hadden we natuurlijk ook gerekend met een ‘worst case’ scenario, maar als dat dan op het moment suprême moet worden geregeld, is het fijn als je een ceremoniemeester hebt die het hoofd koel kan houden en alles in rust voor je regelt. Dat heeft Minke echt heel erg goed gedaan. Wij hebben als bruidspaar niets gemerkt van enige paniek, Minke heeft het gewoon geregeld.

Ze heeft gedurende de dag steeds de planning goed in de gaten gehouden (want daar ben je als bruidspaar niet mee bezig op de dag zelf), en gezorgd dat het allemaal goed kwam. Hierdoor hebben wij onze droomdag gekregen. Een dag waar we ons levenlang op terug kunnen kijken.

5/5

Enthousiast

geworden?

Ben je enthousiast geworden en wil je eens samen gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken? Plan een afspraak met me in door het contactformulier in te vullen! Ik neem contact met je op om een afspraak te plannen.

Scroll naar boven