Weddingplanning

Loop jij vast met de planning van je bruiloft? Of ben je op zoek naar die special touch om de dag van je dromen een speciaal randje te geven? Dan is het inhuren van een weddingplanner een slim idee. Je weet dan zeker dat de bruiloftsstyling tot in de puntjes is verzorgd en hebt nauwelijks omkijken naar de voorbereiding. Zo kun jij je volledig concentreren op de grote dag. Samen met je grote liefde!

Wedding Sparkles is expert in weddingplanning en helpt jou graag om een onvergetelijke trouwdag te creëren. Als gepassioneerde weddingplanner ben ik creatief, veelzijdig en bewaak ik de planning tijdens jullie huwelijksdag zorgvuldig. Ik gun ook jou het magische gevoel dat ik eerder al andere bruidsparen tijdens hun trouwdag succesvol wist te schenken.

Waarom een weddingplanner op je bruiloft?

Een weddingplanner inhuren voegt in meerdere opzichten veel toe. Het plannen van je trouwdag kan door de vele keuzes overweldigend zijn. Het blijkt lastig om de juiste leveranciers te vinden en het aanvragen van offertes en bezoeken van locaties kost de nodige tijd. Ook het kiezen van de optimale daginvulling en weddingstyling is niet altijd eenvoudig. En wat te denken van de grote dag zelf? Je wilt als bruid of bruidegom dan niet je handen vol hebben aan het regelen van allerlei zaken.

Dit alles bezorgt jullie als bruidspaar veel stress in aanloop naar de huwelijksdag – en dat is nu net niet de bedoeling! Als gediplomeerd weddingplanner neem ik je al deze taken uit handen. Zo kun jij tijdens jullie bruiloft vooral onbekommerd genieten. Met unieke en creatieve styling weet ik exact de juiste sfeer en klasse te creëren. Bovendien regel ik ook de nazorg – ik zorg bijvoorbeeld dat gehuurde spullen na jullie huwelijk weer terugkomen bij de leveranciers.

Luxe weddingplanner inhuren: wat zijn de kosten?

Een van de mooiste dagen in je leven wil je niet vieren in een krap zaaltje met goedkope slingers. Dat begrijp ik als weddingplanner maar al te goed. Wedding Sparkles staat daarom voor kwaliteit, maar werkt desondanks niet op basis van torenhoge tarieven. Graag denk ik met jou mee om tijdens jouw trouwdag je grootste dromen werkelijkheid te maken.

Elke bruiloft is anders en daarom variëren de kosten voor mijn dienstverlening. In eerste instantie bespreken we jullie wensen, ideeën en verwachtingen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op basis hiervan adviseer ik jou over de beste vorm van weddingplanning en breng ik een concreet en passend voorstel uit.

Wat is het verschil tussen een weddingplanner en een ceremoniemeester?

De taken van een weddingplanner worden soms verward met die van een ceremoniemeester. Toch verschillen beide rollen sterk (lees hier meer over het verschil). Kort samengevat: een ceremoniemeester ontzorgt je deels op het gebied van planning, organisatie en begeleiding, terwijl een weddingplanner je maximaal ontzorgt en alles rondom je bruiloft van A tot Z regelt.

Natuurlijk sluit het een het ander niet uit. Als weddingplanner ben ik bijvoorbeeld ook ceremoniemeester. Vaak treed ik op bruiloften dan ook op in een gecombineerde rol. Dat verschaft bruidsparen een enorme rust. Voor alles rondom de huwelijksdag kunnen zij terecht bij één persoon die zelfs de kleinste details tot in de puntjes regelt.

Weddingplanner in omgeving Amsterdam, Alkmaar en Haarlem

Kortom: droom jij van een onvergetelijke bruiloft, maar ontbreekt het jullie aan tijd, ideeën of zien jullie door de bomen het bos niet meer? Wedding Sparkles bezorgt je graag een fantastische bruiloft met mooie en creatieve elementen. Ik neem jullie als weddingplanner de gehele organisatie uit handen, onderhoud intensief contact met leveranciers en zorg voor een geweldige huwelijksdag die jullie unieke persoonlijkheid weerspiegelt.

Wedding Sparkles biedt weddingplanning aan in heel Nederland, maar is met name actief in de omgeving van Alkmaar, Heiloo, Castricum, Egmond, Bergen, Schoorl, Schagen, Heerhugowaard, Haarlem en Amsterdam. Zie mijn portfolio voor een voorproefje van de gevarieerde mogelijkheden bij bruiloften.

Meer weten over mijn diensten of direct een kennismakingsgesprek boeken? Neem dan contact op via minke@weddingsparkles.nl.