Bruiloft Sheila &

Menno

18 november 2017

Zaterdag 18 november 2017 mochten wij de herfstbruiloft van Sheila en Menno verzorgen. In de ochtend haalde Menno zijn bruid op in haar ouderlijk huis en reden ze door naar het boerenland voor een geweldige fotoshoot.

Inmiddels druppelde de gasten langzaamaan binnen in het Remonstrantse Schuilkerkje. Een uniek verscholen locatie in het hartje van Alkmaar. Het bruidspaar arriveerde en toen kon het grote moment dan eindelijk beginnen. De ceremonie was prachtig met een lach en een traan.

Na de ceremonie konden alle gasten in een rechte lijn naar de feestlocatie wandelen. Hier werd iedereen onthaalt met een heerlijk aperitief en kon de feestelijke borrel worden geopend. Het walking diner was heerlijk en de photobooth draaide inmiddels overuren.  Het dak ging eraf met DJ MC en ook wij mochten nooit meer naar huis!

Dit is wat ze zeiden

Voordat we met Minke om tafel gingen, hadden we eigenlijk geen idee wat we konden verwachten en of het iets voor ons zou zijn.

Na de eerste meeting wisten we dat dat dus wél het geval was! Een enthousiaste en opgewekte Minke kon ons eigenlijk van A tot Z adviseren over wat wij hadden bedacht en ze ging nog 10 stappen dieper en verder waardoor de beleving voor ons veel makkelijker en aangenamer werd.
De hele weg naar de grote dag toe heeft ze meegedacht en geholpen. Toen de dag zelf kwam, was Minke met 4 man aanwezig en heeft ze onze dag tot een sprookje gemaakt. Alles werd geregeld en de gasten werden perfect begeleid. We hoefden ons werkelijk nergens zorgen over te maken! Zonder haar was de dag anders verlopen en wij raden een weddingplanner en Minke dan ook 100% aan! Het was werkelijk fantastisch! 

5/5

Enthousiast

geworden?

Ben je enthousiast geworden en wil je eens samen gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken? Plan een afspraak met me in door het contactformulier in te vullen! Ik neem contact met je op om een afspraak te plannen.

Scroll naar boven