Bruiloft Marita &

Machèl

30 maart 2023

Op donderdag 30 maart was het een belangrijke dag voor Marita en Machèl uit Nieuw Beijerland. Eindelijk was het zover. 

Vroeg in de ochtend zijn wij met ons team met veel enthousiasme begonnen met het decoreren van hun eigen locatie, namelijk hun woonboerderij. Wat een unieke en prachtige locatie voor hun bruiloft! Het thema van de bruiloft was Rustiek Sjiek. De grote trap in het midden van het huis was ideaal voor een romantische guirlande met veel laurier, gipskruid en perzikkleurige bloemen. Aan het einde van de trap waren twee grote bloemstukken geplaatst, wat het geheel compleet maakte.

Rond 14.30 uur kwamen de meeste gasten binnen en konden we het bruidspaar eindelijk verwelkomen. Na het welkomstdrankje genoten de gasten van een heerlijke lunch aan mooi gedekte tafels, waarbij het thema tot in elk detail was doorgevoerd. Na de lunch arriveerden de avondgasten en begon de feestelijke ceremonie, met niemand minder dan Dirk Zeelenberg als trouwambtenaar. Tijdens het toosten en proosten kon iedereen het kersverse bruidspaar feliciteren, terwijl Dj Dre van Flexisound het feest voortzette, zodat iedereen volop kon genieten.

Dit is wat ze zeiden

Wat werden wij ontlast op onze bruiloft. Ook het hele voortraject was Minke geweldig. Regelmatig overleg in de avonden om het draaiboek door te nemen. Offertes bespreken, van diversen leveranciers, want wat komt er veel bij kijken als je zoals wij de bruiloft thuis houdt. Maar alles liep en we waren goed voorbereidt. Als we Minke niet hadden gehad, hadden we misschien toch alles klein gehouden en geen feest gehad. En nu is het een super dag geworden met alles erop en eraan, waar we ons hele leven nog op terug kunnen kijken. Zo blij met Minke! Dankjewel voor jouw mooie werk!

5/5

Enthousiast

geworden?

Ben je enthousiast geworden en wil je eens samen gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken? Plan een afspraak met me in door het contactformulier in te vullen! Ik neem contact met je op om een afspraak te plannen.

Scroll naar boven