Bruiloft Kim &

Dick

29 juni 2018

Vrijdag 29 juni 2018 brak de grote dag aan voor Kim & Dick. Een ontzettend lief en jong stel. De hele dag vond plaats op het sprookjesachtige Slot Assumburg in Heemskerk. Deze  locatie leent zich goed voor een romantische styling, precies wat Kim & Dick voor ogen hadden.

Het was prachtig zonnig weer en daarom kon er getrouwd worden in de waanzinnige kasteeltuin van het Slot. Dit was toch ook wel een grote wens van het bruidspaar om in zo’n tuin te kunnen trouwen. Het bruidspaar koos ervoor om geen ringen uit te wisselen, maar om met een lekker shotje Bacardi hun liefde te verzegelen. Na de borrel en de relaxte barbecue kon het feest beginnen! En dat ging het zeker. Ze verraste al hun gasten met een spectaculaire openingsdans. Het dak ging eraf tot in de late uurtjes. Precies zoals Kim & Dick het graag wilden.

Dit is wat ze zeiden

Ik weet niet wat we zonder Minke hadden bereikt. Geweldige dag, en super fijne samenwerking gehad tijdens de voorbereidingen. De styling was perfect en heel fijn om een professionele ceremoniemeester te hebben. Onze dank is groot!

5/5

Enthousiast

geworden?

Ben je enthousiast geworden en wil je eens samen gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken? Plan een afspraak met me in door het contactformulier in te vullen! Ik neem contact met je op om een afspraak te plannen.

Scroll naar boven