Bruiloft &

Weddingplanner

Een bruiloft om nooit

te vergeten!

Willen jullie een trouwbelevenis waar men het nog lang over zult hebben? Wedding Sparkles bezorgt jullie een fantastische bruiloft met mooie en creatieve elementen. Als full service weddingplanner neem ik de gehele organisatie en planning uit handen en zorg voor een geweldige trouwbelevenis die jullie unieke persoonlijkheid weerspiegelt.

Styling foto's Wedding Sparkles Weddingplanner, Ceremoniemeester, Styling & Advies

Full Service Weddingplanner

Een van de mooiste dagen in je leven wil je niet vieren in een krap zaaltje met goedkope slingers. Dat begrijpen we bij Wedding Sparkles maar al te goed. Wij staan dan ook bekend als Full Service Weddingplanner, maar werken desondanks niet op basis van torenhoge tarieven. Graag denk ik met jullie mee om tijdens jouw trouwdag je grootste dromen werkelijkheid te maken.

Elke bruiloft is anders en daarom variëren de kosten voor mijn dienstverlening. In eerste instantie bespreken we jullie wensen, ideeën en verwachtingen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op basis hiervan adviseer ik over de beste vorm van weddingplanning en breng een concreet en passend voorstel uit.

Wat ik allemaal voor je doe?

Eerst gaan we koffie of thee met elkaar drinken. In ons kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen, behoeften, ideeën en dromen over jullie trouwdag. Ook bespreken we welke verwachting je van jullie bruiloft hebt, wat je van mij verwacht als weddingplanner en schetsen we al samen een beeld over de invulling van jullie bruiloft en onze samenwerking.

Ja, we zullen heel wat kopjes koffie en thee samen gaan drinken, want het plannen is een grote klus. Daarom vind ik het heel belangrijk dat we een klik met elkaar hebben, want je bruiloft plannen doe je als het goed is maar één keer.

Wintershoot | Bruiloft Styling door Wedding Sparkles
Wintershoot | Bruiloft Styling door Wedding Sparkles
Wintershoot | Bruiloft Styling door Wedding Sparkles

Mijn

Werkwijze
Details logo Wedding Sparkles

Aan de hand van ons eerste gesprek, gaan we aan de slag. We plannen een vervolgafspraak in waarin we dieper ingaan over de invulling van jullie bruiloft. Vanuit dit gesprek concretiseer ik jullie ideeën, wensen en verwachtingen tot een persoonlijk uniek concept en presenteer deze in ons vervolggesprek.

Details logo Wedding Sparkles

Vanuit hier gaat het echte plannen beginnen! Ik zoek naar de mooiste locaties, de beste leveranciers en de meest prachtige styling passend bij jullie unieke en persoonlijke concept. Hier gaan we samen keuzes in maken.

Details logo Wedding Sparkles

Ik maak een conceptplan voor de styling, ik zorg voor mooie deals en creëer een gedetailleerd draaiboek*

* Wil je ook een persoonlijk en tof stylingplan op maat? Dan is deze apart bij te boeken. Ga daarvoor naar Bruiloft & Styling

Details logo Wedding Sparkles

Ik houd van begin tot eind de regie en monitor continu de bruiloftsplanning.

Details logo Wedding Sparkles

Tussen al dit bedenken, regelen en wedding plannen door, houd ik uiteraard regelmatig contact met jullie. Jullie weten continu wat er speelt.

Details logo Wedding Sparkles

Op de dag zelf ben ik en mijn assistente(n) aanwezig om ervoor te zorgen dat jullie dag volledig in goede banen geleid wordt.

Details logo Wedding Sparkles

Ik ben als weddingplanner het aanspreekpunt voor jullie én voor de gasten. En ook leveranciers en locatie kunnen op jullie trouwdag bij mij terecht.

Details logo Wedding Sparkles

Is de bruiloft voorbij? Dan hoef je je geen enkele zorgen te maken over het ophalen van de spullen of de afwikkeling met leveranciers. Ik neem ook dit laatste stukje wedding planning op mij.

Details logo Wedding Sparkles

Jullie kunnen zorgeloos naar jullie bruiloftsdag toeleven én op de dag zelf heerlijk genieten, zonder dat je je ook maar ergens druk om te maken. Precies zoals het in mijn ogen hoort te zijn.

Het enige geneesmiddel tegen liefde is meer houden van.

– Henry David Thoreau

Wedding Sparkles inhuren? Dit is de

investering

Wij werken met een uurtarief van 70,00 euro en een reiskostenvergoeding van 0,39 euro per km buiten een straal van 20 km vanaf Alkmaar.

Scroll naar boven