Bruiloft styling

Wat zie jij als je denkt aan de perfecte huwelijksdag? Waarschijnlijk een droomlocatie, geheel naar jouw smaak aangekleed en gevuld met de mensen van wie je houdt. Dat is precies wat bruiloft styling onmisbaar maakt voor een memorabele huwelijksdag. De juiste weddingstyling laat herkenbare stijlelementen terugkomen in alle facetten van de aankleding. Zo krijgt jullie huwelijksdag een unieke uitstraling en ontstaat er een fantastische herinnering.

Wedding Sparkles is gespecialiseerd in bruiloft styling en is op dit vlak inmiddels al een aantal jaar actief. Als wedding stylist creëer ik voor iedere bruiloft een concept dat volledig is afgestemd op jullie wensen als bruidspaar. Hierdoor zijn jullie verzekerd van een sfeervol plaatje dat tot in het kleinste detail klopt en een onvergetelijke indruk achterlaat op gasten.

Waarom bruiloft styling?

Bruiloft styling is zeer bepalend voor het gevoel dat jouw bruiloft oproept. Het zorgt voor een huwelijksdag die intuïtief op alle gebieden de juiste snaar raakt en die jullie persoonlijkheid weerspiegelt. Dat lukt nu eenmaal niet in een generieke zaal met goedkope ballonnen en slingers. Wat ons betreft verdient een van de mooiste dagen in jullie leven een buitengewoon decor.

Het inhuren van een professionele stylist bespaart je veel voorbereiding en organisatie. Als weddingstylist ben ik gespecialiseerd in mijn vakgebied en heb ik veel mooie concepten mogen bedenken. Hierdoor beschik ik over contacten met de beste leveranciers, weet ik waar ik op moet letten en kan ik jullie op het gebied van aankleding maximaal ontzorgen.

Aankleding van je trouwdag: wat zijn de kosten?

Bruiloft styling is er in alle soorten en maten. Natuurlijk kun je het qua stylen zo gek maken als je zelf wilt. De kosten zijn dan ook sterk afhankelijk van het type styling pakket dat jij voor je huwelijksdag kiest. Vergeet niet: ook de dienstverlening van de weddingstylist brengt kosten met zich mee. Vrijwel alle bruidsparen ervaren dit als een investering die zijn geld meer dan waard blijkt.

Wedding Sparkles is gespecialiseerd in exclusieve bruiloft styling. Als geen ander weet ik hoe ik jouw trouwdag van extra klasse en sfeer kan voorzien. Dat doe ik voor elk bruidspaar op een andere manier. Daarom verschillen de kosten voor mijn werkzaamheden. Tijdens een vrijblijvende kennismaking inventariseer ik graag jullie wensen en maak ik een voorstel op maat.

Wedding styling op je bruiloft: zelf doen of uitbesteden?

Bruiloft styling is een vak apart. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om het stylen zelf te doen, maar wees gewaarschuwd: dit kost je veel tijd (die je op de dag zelf eigenlijk niet hebt) en levert soms stress op. Ook is het eindresultaat niet altijd dat wat je voor ogen had. De meeste bruidsparen kiezen daarom om de weddingstyling uit te besteden aan een ervaren specialist. Slim – zo hou je meer tijd over om zelf te genieten.

Wedding Sparkles creëert op basis van jouw specifieke wensen een aankleding die jij en je gasten nooit meer zullen vergeten. Ik werk jullie gedroomde bruiloft uit in een gepersonaliseerd stylingsconcept op basis van een door jullie gekozen thema of stijl. Dit stylingsconcept kan onder meer als rode draad fungeren gedurende jullie dag. Denk aan een trouwhuisstijl, bruidstaart, decoraties, meubilair, verlichting, bloemwerken en het gastenboek.

Exclusieve bruiloft styling in regio Amsterdam, Alkmaar en Haarlem

Professionele bruiloft styling zorgt voor een memorabele huwelijksdag met een coherente uitstraling. Wedding Sparkles is actief in heel Nederland waaronder de omgeving van Alkmaar, Amsterdam, Bergen, Castricum, Egmond, Haarlem, Heerhugowaard, Heiloo, Schagen en Schoorl. Graag maak ik jullie trouwdag tot een unieke belevenis die volledig is afgestemd op jullie wensen en smaak.

Meer weten over mijn eerdere projecten of dienstverlening? Boek direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek over jouw bruiloft styling via minke@weddingsparkles.nl. Ik neem snel contact met je op.